Home > Altiris Error > Altiris Error 2 During Script

Altiris Error 2 During Script

Contents

I'm using the following command line.    ghost32 -clone,mode=prestore,src=c:\localimage\test_ghost.gho:1,dst=1:1 -preserve=c:\localimage   I've also tried variations using src=1:1\localimage\test_gho:1   DS 6.9 SP6

0 0 01/21/14--17:50: How to deploy an image to Posted on August 8th, 2008 . I've read some stuff online but haven't found an exact solution to this. We appreciate your feedback. http://bsnux.com/altiris-error/altiris-error-5-during-script.html

Same thing.Some searching on the forums before had two similar cases, but neither of any avail.I can create my own job and it will deploy successfully, but none of the predefined Verify that the package exists and is accessible, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package. What is the difference between "Deployment Solution" and "Deployment Server"? ERROR_UNKNOWN_FEATURE1606The feature identifier is not registered. http://www.altirigos.com/forums/threads/error-2-during-script-execution.11909/

Altiris Error 1 During Script Execution

Unfortunately, the Linux server never shown on the deployment console. ERROR_INVALID_FIELD1616The record field does not exist. The image deployment process is fairly generic, although I don't use the Altiris-provided GUI for image deployment.  It's a Windows 7 Enterprise WIM image - 1 of them is 32 bit, the the latest version prior to SP6.

We are currently using Altiris DS 7.1 SP2 in a school environment. Ghost starts imaging fine from the .gho file but it prompts for  the span file as soon as it gets to the first one. I have also tried putting in a cd\ command to have it run at the root in case it was a directory problem. Altiris Error Codes I've got a sysprep'd image job which distributes a disk image to various clients and it's been ...

The errors I get are 40007, 40008, 40012, 40013, 40023 so if anyone could point me in the right direction it would be greatly appreciated. Error 255 During Script Execution Altiris Available beginning with Windows Installer version 3.0. ERROR_PATCH_NO_SEQUENCE1648No valid sequence could be found for the set of patches. http://www.symantec.com/connect/downloads/altiris-microsoft-error-codes-and-descriptions Bill, I have started doing what you suggested and adding it to the codes list.

I have also tried this same setup but with a Linux preboot environment instead. Altiris Error 3010 Toggle navigation Software Tips Questions Blogs Links Communities Questions & Answers I am getting errors in Altiris when pushing out IE10 that do not correspond with the typical error list. It was saying that it was missing some other files that had to be copied.From here, just got an original windows98 CD and recopied the DOS boot diskette files from Tools>Boot Related Links Software Virtualization Solution (SVS) Documentation Software Virtualization Solution (SVS) Support Software Virtualization Solution (SVS) Product Page Deployment Solution Home Page Deployment Solution Support Deployment Solution Product Page Software Virtualization

Error 255 During Script Execution Altiris

Contact your system administrator. Bonuses In my case, when I run a firmware update on HP Blade servers, error 2 means the firmware is up to date and is not needed. Altiris Error 1 During Script Execution I am using a Windows 2012 server with Opentftp. Altiris Error 1603 During Script Execution Available beginning with Windows Installer version 3.0.

Click "Next", and "Finish"8. check my blog I'm currently trialing the use of a PING -n 10 127.0.0.1 >NUL after the file copies down, in the thought that it's a timing thing.  This never occurred when the server Downloads and tools Windows 10 dev tools Visual Studio Windows SDK Windows Store badges Essentials API reference (Windows apps) API reference (desktop apps) Code samples How-to guides (Windows apps) Learning resources How Can I Use Tokens to Create Computer-specific Files? Altiris Error 99 During Imaging

Forum Discussion by Tim Maides | 09 Sep 2008 | 1 comment DS6.9 PXE image synchronization to remote PXE server I need a solution Hi All I am running a local I have gone through the configurations to set the clients required to multitask at 4 and have more than enough connected to the server to trigger the process.  I have also ERROR_INSTALL_ALREADY_RUNNING1618Another installation is already in progress. this content ERROR_BAD_CONFIGURATION1610The configuration data for this product is corrupt.

Contact your support personnel. Error During Script Execution Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Threads More... Verify that the specified transform paths are valid.

Once the master is decided after some time it will display a message that there are not enough clients to multicast.

Available beginning with Windows Installer version 3.0. Contact your support personnel. I am trying to multicast in a winPE environment through Altiris. Altiris Deployment Console Error Codes I have tried using them in batch files rather than embedded.

value=1, error=183 [2014/01/16 20:13:00.458 2028:196 2] apps\DeploymentClient\ClientWipe\[email protected] ClientWipe::SetResult() [2014/01/16 20:13:00.458 2028:196 2]  apps\DeploymentClient\ClientWipe\Tcube_ClientWipe.cpp: 570: ClientWipe task completed. I get and PXE-E77 error. After that, it was smooth sailing. http://bsnux.com/altiris-error/altiris-error-2-during-script-execution.html I positively know that this was working just before the update.