Home > Aiglx Error > Aiglx Error Dlsym

Aiglx Error Dlsym

Sry. -- /PA -- gentoo-user [at] gentoo mailing list jacmonti at club-internet Feb21,2007,3:12AM Post #6 of 6 (194 views) Permalink Re: AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/fglrx_dri.so failed [In reply to] Konstantin Budylov a Full text and rfc822 format available. Please enter 61948 here If you want to be notified via email when this is solved, enter your email address here: Psst - want to help build a list of common Resolution: Enable POSIX shared memory. navigate here

Retrieved from "https://en.opensuse.org/index.php?title=Archive:SDB:ATI_troubleshooting&oldid=37562" Categories: Pages to deletePages to cleanupSDB:HardwareSDB:X11Troubleshooting ArchiveDiscussionView sourceHistory This page has been accessed 11,199 times. © 2011 Novell, Inc. Cheers, Jacques -- gentoo-user [at] gentoo mailing list Index | Next | Previous | Print Thread | View Threaded Gentoo Alpha AMD64 Announce Desktop Dev Doc Embedded GWN Refer to this article's discussion page and our deletion policy for more information. In the meantime, follow the advice in this guide at your own risk. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=436429

Full text and rfc822 format available. Debian bug tracking system administrator . I imagine 30 minutes is much longer than was needed, but that's how long my train ride to work is. :) I suspect that this problem is either an upstream issue Full text and rfc822 format available.

Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications. Contents 1 AMD portal edit 2 Troubleshooting 2.1 Troubleshooting - Step 1 2.2 Troubleshooting - Step 2 2.3 Troubleshooting - Step 3 2.4 Troubleshooting - Step 4 2.5 Troubleshooting - More Download http://www.ground-impact.com/libGL.so.1.2 Replace the original libGL.so.1.2 in /usr/X11R6/lib [fgl_glxgears] Reports "Permission denied" when running as non-privileged user Issue: The following output is generated when running as non-privileged user: # fgl_glxgears Using Someone (s4910321931-deactivatedaccount) wrote on 2007-05-24: #2 What card and driver do you use?

Enjoy your application. Login | Register For Free | Help Search this list this category for: (Advanced) Mailing List Archive: Gentoo: User AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/fglrx_dri.so failed Index | Next Now graphics is really slow, and this error appears in my /var/log/Xorg.0.log drmOpenDevice: node name is /dev/dri/card0 drmOpenDevice: open result is 8, (OK) drmOpenByBusid: Searching for BusID PCI:1:0:0 drmOpenDevice: node name read this post here readthefuckingmanual.net (EE) AIGLX error: dlsym for __driCreateNewScreen_20050727 failed (/usr/lib64/dri/r300_dri.so: undefined symbol: __driCreateNewScreen_20050727) Error added: 2008-08-19T19:59:32Z 1 people waiting for the answer... 0 answers found.

After installing the rpm, see the README.SUSE file in /usr/share/doc/packages/fglrx/ Reporting Bugs ATi Linux Platform Bugs Help ATI evolve and shape the driver more to our needs. http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=13012 Permalink Add an answer/solution If you know the answer, please add your own solution below. and others. If you get a error in Xorg.0.log that looks like (EE) AIGLX error: dlsym for __driCreateNewScreen_20050727 failed (/usr/lib/dri/fglrx_dri.so: undefined symbol: __driCreateNewScreen_20050727) (EE) AIGLX: reverting to software rendering The solution is to

Add an answer/solution If you know the answer, please add your own solution below. http://www.gossamer-threads.com/lists/gentoo/user/146442 I believe I ran into this or a similar bug when updating an etch system from roughly 28 Feb. 2007 to 7 March 2007. Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug. Home | New | Search | [?] | Reports | Requests | Help | NewAccount | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] | Report Bugzilla Bug Legal Arch

basically the files are in the wrong places..... > this is kind of dirty but it works > some help came from > > Quote: > http://www.fedoraforum.org/forum/sh...ad.php?p=484317 > /usr/lib/dri/fglrx_dri.so: undefined symbol: check over here I reinstalled the driver just to be sure, and no change there either. Debian distribution maintenance software pp. iwks0rpc, people are solving problems here, plese go and talk about your useless stuff somewhere simonrvnpvf: asking a debian related question in a fedore or ubuntu channel is tantamount to trolling

Joel On 10/16/06, Flavio Stanchina wrote: > > Joel Fried wrote: > > My latext Xorg log: > > Sorry for the delay, been busy. > > In the log Note: This issue has been fixed with release 8.455.2, build date February 1, 2008. 2D Slow If you don't use compiz, but your system is sluggish (e.g when loading pages in A guide for openSUSE 10.2 (2007-04-20) New official ATI Installer instructions as of June 27, 2008 ATI Installer HOWTO Alternative instructions to install and configure the ATI, once it was official, http://bsnux.com/aiglx-error/aiglx-error-dlopen-of.html Check by using the Testing section of this tuturial.

Thank you for reporting the bug, which will now be closed. If you want to contribute, please read the rules for this wiki and if you have any questions, don't hesitate to contact the wiki team, we are more then willing to Acknowledgement sent to Flavio Stanchina : Extra info received and forwarded to list.

noah [signature.asc (application/pgp-signature, inline)] Information forwarded to [email protected], Flavio Stanchina : Bug#391279; Package fglrx-driver.

ATI Mobility RADEON HD 4500 series and black screen The Mobility RADEON 4500 series has no drivers for Linux from ATI until the moment. Full text and rfc822 format available. Rebooting to the previous kernel (2.6.18-3-686) seemed to fix the problem, even though nothing in the change to -4-686 should have had anything to do with this driver. I am using the normal fglrx binary-only restricted module which is built/provided in the standard Ubuntu repositories.

other distros have their own channels, too. Red Hat Bugzilla – Bug436429 AIGLX error: dlsym for __driCreateNewScreen_20070105 failed Last modified: 2008-03-14 01:21:28 EDT Home | New | Search | [?] | Reports | Requests | Help | NewAccount Mplayer: $ mplayer -vo gl2 GMplayer: $ echo "vo_driver = \"gl2\"" >> .mplayer/gui.conf Xine: $ echo "video.driver:opengl" >> .xine/config AIGLX error __driCreateNewScreen ATI's Driver does not support AIGLX (unless you weblink Format For Printing -XML -Clone This Bug -Top of page First Last Prev Next This bug is not in your last search results.

Full text and rfc822 format available. Edit bug mail Other bug subscribers Subscribe someone else Bug attachments Xorg.0.log (edit) Add attachment • Take the tour • Read the guide © 2004-2016 CanonicalLtd. • Terms of use if you changed kernels: you did recompile fglrx for the new kernel? rpcpvf it's not a success...

Message #17 received at [email protected] (full text, mbox, reply): From: Flavio Stanchina To: Joel Fried <[email protected]> Cc: [email protected] Subject: Re: Bug#391279: fglrx-driver: Xorg fails to load fglrx with AIGLX error When playing any videos in Firefox and also noticed in UrbanTerror, the video is choppy, sluggish, and just plain bad. I think it consequence of "AIGLX error" but even if it's not, a want to fix this error anyway I use x11-drivers/ati-drivers-8.27.10-r1 and x11-base/xorg-x11-7.1 on gentoo-sources-2.6.17-r8 The part of my xorg.conf: mplayer fails on playing DVD with 'opengl' driver, and any other drivers is generally fails with message about "can't open vo device" ).

get the following in your /var/log/Xorg.0.log: (EE) fglrx(0): atiddxDriScreenInit failed, GPS not been initialized. So to install the modules type: # fglrx-kernel-build.sh It will tell you what is missing, e.g. Message #22 received at [email protected] (full text, mbox, reply): From: "Joel Fried" <[email protected]> To: "Flavio Stanchina" Cc: [email protected] Subject: Re: Bug#391279: fglrx-driver: Xorg fails to load fglrx with AIGLX error Try adding the following to /etc/fstab: tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0 Then mount is using: # mount /dev/shm Note: This line may appear different then the other lines, but is

Message #27 received at [email protected] (full text, mbox, reply): From: Noah Meyerhans To: [email protected] Subject: more info Date: Wed, 7 Mar 2007 11:14:57 -0500 [Message part 1 (text/plain, inline)] Hi My system is reasonably stable; I haven't had an unplanned reboot in at least a month, so it seems unlikely the RAM would be an issue. . .